Dion Otten zal in 2018 de overstap maken naar de Supersport 300 klasse van het IDM. De jonge coureur uit Assen zal aan de start verschijnen op een door Ten Kate Racing Products geprepareerde Honda CBR500RR machine.

Na het afgelopen seizoen actief te zijn geweest in het NEC Moto3 kampioenschap zal Dion Otten in 2018 de overstap maken naar de Supersport 300 categorie. De jonge coureur uit Assen zal met zijn eigen Dion Otten Racing Team uit gaan komen in de Supersport 300 klasse van het IDM, het kampioenschap waar tevens gestreden zal worden voor de ONK Supersport 300 titel.

Otten Infra BV uit het Drentse Wapse zal net als in 2017 wederom als hoofdsponsor optreden van de 15 jarige coureur en afgelopen week tekende Otten een overeenkomst met Ten Kate Racing Products die een nieuwe Honda CBR500RR machine zal prepareren en gedurende het seizoen de technische ondersteuning en volledige support voor haar rekening zal nemen.

Naast de deelname aan het volledige IDM Supersport 300 en ONK Supersport 300 kampioenschap zal Otten een aantal keren aan de start verschijnen in de Supersport 300 klasse van de OW Cup.

foto© Dion Otten Racing

Link naar artikel op racesport.nl
Link naar artikel Nieuws in Assen

Call Now ButtonNeem gerust contact met ons op