Tigerstone verhuur bij Otten Infra

Wij verhuren Tigerstone voor supersnel machinaal bestraten!

otten-infra-titel

Tigerstone verhuur bij Otten Infra

Tigerstone, de beste machinale bestratingsmachine!

 

Wilt u voor uw bestratingsproject gebruik maken van de uiterst efficiënte TigerStone bestratingsmachine, wij verhuren deze Tigerstone’s. Eventueel met personeel.
Wij beschikken over 5 Tiger-Stones
van 4, 5 of 6 meter breed  waarmee hele straten, van 2  1/2 tot 6 meter breed, in één werkgang gelegd kunnen worden, inclusief randafwerking.

De apparaten zijn simpel te bedienen. Een ieder kan er, met de juiste instructies, ergonomisch en efficiënt mee werken.
Bij aflevering krijgt u de bedieningsinstructies, maar u kunt, in overleg, bij de machine ook personeel inhuren.

De zwaartekracht zorgt ervoor dat de stenen omlaag zakken en in het zelf aangebrachte patroon op de weg terecht komen. Diverse patronen kunnen hiermee gelegd worden, met zowel gebruikte als nieuwe stenen. De stenen liggen dan op de juiste wijze opgesloten tussen de trottoirbanden, en de weg is meteen afgewerkt.
Het eindresultaat is dat de stenen meteen strak opgesloten liggen tussen de trottoirbanden. De straat/weg is in één keer afgewerkt en er ligt geen afval of puin op de weg!

Er zijn nagenoeg geen bewegende mechanische onderdelen, waardoor de machine in het gebruik zeer veilig is. De voortbeweging gaat op rupsbanden die voor een goede gewichtsverdeling va de circa 2,5 ton zware machine zorgen. De elektrische aandrijving wordt gevoed met het geïntegreerde dieselaggregaat. Dankzij een senso volgt de machine automatisch de trottoirbanden.

Bestraten met de Tigerstone is meest innovatieve manier van bestraten en daarbij levert het door het snelle, nauwkeurige manier van bestraten waarbij relatief minder personeel nodig is voor een flinke besparing!

 

Huur deze machinale bestratingsmachine bij Otten Infra BV!

Bel ons:  0521-380611
Mail ons: info@otteninfra.nl

Klik, lees en download onze Tigerstone-folder

Call Now Button