Tigerstone verhuur

Wij beschikken over 5 Tiger-Stones van 4 meter, 5 meter of 6 meter breed. Hiermee zijn hele straten van 2,5 tot 6 meter breed in één werkgang te leggen. Hierbij is het mogelijk de randafwerking mee te leggen.

Tigerstone verhuur bij Otten Infra

Tigerstone, de beste machinale bestratingsmachine!

De Tigerstone staat bekend om zijn efficiëntie tijdens het straten en zijn ergonomie voor het bedienend personeel.
Bij aflevering krijgt u van ons bedienend personeel om het maximale resultaat te behalen.

De zwaartekracht zorgt ervoor dat de stenen omlaag zakken en in het zelf aangebrachte patroon op de weg terecht komen. Diverse patronen kunnen hiermee gelegd worden, met zowel gebruikte als nieuwe stenen. De stenen liggen dan op de juiste wijze opgesloten tussen de trottoirbanden en de weg is meteen afgewerkt.
Het eindresultaat is dat de stenen meteen strak opgesloten liggen tussen de trottoirbanden. De straat/weg is in één keer afgewerkt en er blijft geen afval of puin achter.

Er zijn nagenoeg geen bewegende mechanische onderdelen, waardoor de machine in het gebruik zeer veilig is. De voortbeweging gaat op rupsbanden die voor een goede gewichtsverdeling va de circa 2,5 ton zware machine zorgen. De elektrische aandrijving wordt gevoed met het geïntegreerde dieselaggregaat. Dankzij een sensor volgt de machine automatisch de trottoirbanden.

Bestraten met de Tigerstone is de meest innovatieve manier van bestraten en daarbij levert het door het snelle, nauwkeurige manier van bestraten waarbij relatief minder personeel nodig is voor een flinke besparing!

 

Bel ons: (0521) 380611

We staan u graag te woord!

Waar vindt u ons?

Otten Infra BV
Bareldsweg 2
7983 KH Wapse

Kantoor: 0521-380611
Fax.nr: 0521-380611

Zakelijk

BTW nr: NL 8517.06.757.B01
KvK Meppel 55429297

Call Now ButtonNeem gerust contact met ons op