Certificeringen van Otten Infra B.V.: ISO,VCA, SEB, BRL-Groenkeur & ERBO

Otten Infra BV uit Wapse is in het bezit van een ISO, VCA , SEB , BRL-Groenkeur & ERBO certificering.

VCA Certificering

 

Otten Infra BV mag zich sinds 31 maart 2009 VCA** 2008/5.1 gecertificeerd noemen.

Steeds vaker wordt op locaties het VCA certificaat verplicht gesteld. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal (dodelijke) ongelukken te verminderen.
De organisatie is kritisch onder de loep genomen; een organisatie is immers zo goed als de mensen die er werken. Na een half jaar intensief werken hebben we een systeem ontwikkeld dat middels een externe audit getest kon worden.
EBN certification, aangesloten bij de Raad van Accreditatie (RvA), heeft ons systeem getoetst. Na bestudering van het systeem, het beantwoorden van vragen, en een projectbezoek, kwam de auditor tot de conclusie dat Otten Infra BV voldoet aan alle eisen van VCA** 2017/6.0 en ISO 9001:2015

Otten Infra BV is VCA gecertificeerd.

image001

 

SEB: Stichting erkenning voor het bestratingsbedrijf

 

Sinds 1993 is voor de bestratingbranche een erkenningsregeling tot stand gekomen: Stichting Erkenning voor het Bestratingsbedrijf, kortweg: SEB. Bedrijven die door deze stichting als erkend bestratingbedrijf zijn gecertificeerd, voldoen continue aan een hoge standaard. Deze standaard is een reflectie van de landelijke normen voor bestratingwerken, regels over beroepskwalificaties van uitvoerend personeel en het stipte naleven van arbeidsomstandigheden (VCA).
Juist het feit dat deze standaard is opgesteld in samenwerking met verschillende partijen, waaronder opdrachtgevers zoals overheden, heeft geleid tot een praktisch en herkenbaar eisenniveau en eisenpakket. Aangezien de door de SEB erkende bedrijven periodiek door onafhankelijke auditoren op deze eisen worden gecontroleerd, mag men stellen dat sprake is van een objectieve standaard. Een standaard die uitmondt in een hoge intrinsieke kwaliteit, die in de dagelijkse praktijk misschien wel meer betekenis heeft dan de managementcertificering op basis van ISO 9001. Zeker is dat de meerwaarde van SEB aantoonbaar ligt in de voor de markt doorzichtige structuur van aantoonbare kwaliteit van straatwerk. Voorts verschaft de regeling diezelfde markt direct inzicht in bedrijven die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Doelstelling: 
De SEB is een stichting waarbij deelnemers zijn aangesloten, die zich willen onderscheiden ten aanzien van de kwaliteit van hun werk en bedrijf. De SEB-deelnemers hebben maatstaven aangelegd voor arbeidsomstandigheden, alsook de opleiding en vakbekwaamheid van de medewerkers. Na toekenning van het predikaat ‘Erkend bestratingsbedrijf’ moet blijvend voldaan worden aan de verplichtingen, die de erkenningsregeling inhoudt, waaronder het onderwerpen aan jaarlijkse audit, uitgevoerd door onafhankelijke auditoren.
De SEB is de onafhankelijke instelling die voor partijen in de markt op verzoek audits kan verrichten of optreden als mediator of getuigendeskundige met betrekking tot straatwerk.

Lees hier de erkenningsregeling voor het bestratingsbedrijf
Lees hier de kwaliteitsnormen van de SEB
Bekijk hier ons SEB certificaat

ISO certificaat Otten Infra BV
VCA certificaat Otten Infra BV
SEB certificaat Otten Infra BV
ISO certificaat Otten Infra BV
VCA certificaat Otten Infra BV

Bel ons: (0521) 380611

We staan u graag te woord!

Waar vindt u ons?

Otten Infra BV
Bareldsweg 2
7983 KH Wapse

Kantoor: 0521-380611
Fax.nr: 0521-380611

Zakelijk

BTW nr: NL 8517.06.757.B01
KvK Meppel 55429297

Call Now ButtonNeem gerust contact met ons op